MónTerrassa
Circula sense permís i amb el vehicle donat de baixa per Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar ahir dilluns a la nit un home que conduïa un ciclomotor sense permís de circulació, ni fixa tècnica i amb el vehicle donat de baixa a la DGT. A més, el vehicle constava com a sostret, però el conductor va explicar que era del seu germà i que encara no ha fet el tràmit de retirar la denúncia per robatori, segons apunta la policia. L’home va quedar denunciat per infracció de trànsit i circular amb el vehicle donat de baixa.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les dotze en punt de la nit d’ahir dilluns (és a dir, la nit d’ahir dilluns a avui dimarts) a l’avinguda de Jaume I de Terrassa. Agents de la Policia Municipal de Terrassa que feien patrullatge preventiu per la zona van observar el conductor del ciclomotor que circulava sense les llums posades.

Així doncs, els agents el van fer aturar i, en fer les comprovacions pertinents, van detectar que el conductor no constava com a titular, que el vehicle no estava donat d’alta a la Direcció General de Trànsit (DGT) i, a més, constava com a sostret.

El vehicle constava com a sostret però va informar que era del seu germà

Els agents van comunicar al titular del ciclomotor la situació, però aquest va informar que el conductor és el seu germà i que encara no ha fet el tràmit de retirar la denúncia per robatori i complimentar, així com la recuperació del mateix, exposa la policia.

Denunciat per circular sense permís i amb el vehicle donat de baixa

Finalment, la dotació policial va procedir a denunciar a l’infractor per circular sense enllumenat i amb el vehicle donat de baixa a la DGT, i per conduir el vehicle sense permís de circulació ni fixa tècnica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a abril 19, 2023 | 09:26
    Mireia abril 19, 2023 | 09:26
    Jaime I , Sant Pere Nord. Com aquest a centenars pel barri. Sense carnet, sense ITV ni assagurança. No entenc com la policia i organismes públics no són més proactius. Aquest, per sort, sense llums, va cridar la atenció dels policies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa