MónTerrassa
Demanen sis anys de presó per robar en un supermercat de Terrassa
  • CA

Sis anys de presó per robar en una supermercat de Terrassa. Aquesta és la pena que demana el fiscal per a un terrassenc en el judici que ha tingut lloc aquesta setmana a l’Audiència Provincial de Barcelona. L’individu està acusat d’un delicte de robatori amb força en un establiment obert al públic.

Els fets es remunten a l’any 2021 a la nostra ciutat. Segons l’exposició del fiscal, l’acusat es va dirigir a un supermercat quan aquest estava tancat. Amb l’ajuda de diverses eines va forçar el pany de l’entrada i va aconseguir entrar. Es va dirigir a la caixa forta de l’establiment i va aconseguir obrir-la. De l’interior en va sostreure tots els bitllets. I va marxar.

Un segon lladre oportunista

L’endemà, aprofitant que la porta d’entrada havia quedat oberta a causa del furt de la matinada, un segon individu va veure-hi una bona oportunitat. Va accedir a l’interior del mateix establiment i va sostreure les poques monedes que encara quedaven a la caixa registradora.

Després d’una investigació policial, els dos individus van ser localitzats amb l’ajuda de les imatges captades per càmeres de seguretat. L’operatiu va concloure amb les dues detencions i van passar a disposició judicial. Fins que aquesta setmana, prop d’un any després de cometre el delicte, els ha arribat el torn de fer front a la condemna. El fiscal demana per a un dels acusat una pena de sis anys de presó -fruit de la violència emprada i la quantitat sostreta-, mentre que pel segon -el que va entrar l’endemà i se’n va endur les monedes- sol·licita només una pena de multa.

El darrer robatori en un supermercat

Un dels darrers robatoris més espectaculars en supermercats va tenir lloc ara fa tres mesos, al barri de Roc Blanc de Terrassa. El lloc escollit va ser la cadena valenciana Mercadona. No va transcendir la quantitat furtada -bàsicament aliments- però sí que Mossos d’Esquadra van organitzar un ampli desplegament per esbrinar com i qui n’havia estat el responsable.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Spain is different a juny 24, 2022 | 15:12
    Spain is different juny 24, 2022 | 15:12
    I el monarca papi, vivint com un rei en un paradís. Cal tenir-los ben grossos, eh?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa