MónTerrassa
Comissades samarretes del Barça destinades a la venda ambulant

La Policia Municipal de Terrassa va intervenir divendres, 31 de març de 2023, samarretes falsificades del FC Barcelona. També n’hi havia de Los Ángeles Lakers de la NBA i de la selecció argentina de futbol, entre d’altres. Les que hi havia de l’equip blaugrana portaven el nom d’una de les grans estrelles de Xavi, un jove de només 18 anys estimat pes blaugrana i odiat pels madridistes. Les samarretes portaven imprès el nom de Gavi, Pablo Martín Páez Gavira.

La Policia Municipal de Terrassa va comissar divendres fins a un total de 182 articles falsificats, que anaven destinats, segons han informat fons del cos egarenc, a la venda ambulant, una pràctica molt estesa en alguns indrets del centre de la capital del Vallès Occidental.

L’actuació es va fer arran d’un dispositiu conjunt de les unitats de Delinqüència Urbana i Informació (UDUI) i de Vigilància Territorial (UVT). Es van retirar els articles per a la seva posterior destrucció.

Actuació al Portal de Sant Roc de Terrassa

L’actuació va tenir lloc a les 19.29 (un minut abans de dos quarts de vuit del vespre de divendres) al Portal de Sant Roc. Els agents van localitzar diverses peces de roba amagades a la zona de l’ascensor d’accés a l’aparcament, el pàrquing que resta tancat per problemes estructurals i sense que hi hagi encara un projecte. Les idees passen per eliminar-lo, per fer-ne un de nou, per fer-lo un lloc de pas entre els de la plaça Vella i la del Progrés. Tanmateix, “l’impasse” fa que no s’intervingui sobre la superfície i que no es pugui remodelar i que sigui un espai amb un aspecte poc afavorit.

Entre el material intervingut hi havia samarretes, bosses, cinturons i jaquetes de marca falsificades, que van ser traslladades a la Prefectura situada a l’avinguda de les Glòries Catalanes/plaça dels Països Catalans/carretera de Montcada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa