MónTerrassa
Colpegen perquè sí la porta d’un autobús de Terrassa
  • CA

Colpegen perquè sí la porta d’un autobús de Terrassa. Un cas estrany que va acabar amb la detenció d’una persona.

La Policia Municipal de Terrassa va detenir diumenge 26 de juny de 2022, de matinada, un home per un delicte de¡ danys en un autobús de la capital del Vallès occidental. La intervenció va tenir lloc a sis minuts per tres quarts de dues (exactament a les 1.39).

El responsable de l’empresa propietària del vehicle atacat i colpejat va trucar a la Policia Municipal

El responsable de l’empresa propietària del vehicle atacat i colpejat va trucar a la Policia Municipal perquè havia observat com tres persones produïen danys a la porta d’accés d’un autobús de servei nocturn metropolità, davant l’Estació del Nord, i marxaven després en direcció al parc de Vallparadís.

Els agents municipals van iniciar una cerca per la zona i van localitzar un home que coincidia amb la descripció facilitada pel testimoni, que va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de danys.

Detingut per atemptat a l’autoritat en ser interceptat pels agents de la Policia Municipal de Terrassa

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que patrullava per la plaça de Cirici i Pellicer va observar diumenge, a la 1.52 h de la matinada, com dues persones sortien corrent de forma sospitosa en observar la presència policial.

Els agents municipals en aquell moment van iniciar una persecució d’aquelles que es veuen a les pel·lícules, interceptant-ne una de les persones, que va ser detinguda per atemptat a l’autoritat, resistència i desobediència perquè va realitzar resistència activa contra un dels membres de cos local de seguretat.

En l’escorcoll que es va realitzar a posteriori, els agents egarencs li van localitzar diversos esprais utilitzats per realitzar grafitis i també petites quantitats de marihuana i de haixix, tot quedant denunciat per tinença d’estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa