MónTerrassa
Dos denunciats per tinença d’armes en un local a Can Parellada

Una inspecció de la Policia Municipal de Terrassa en un local del barri de Can Parellada de Terrassa va acabar amb una vintena d’identificats, dels quals dos van ser denunciats per tinença d’armes i sis més per tinença de droga. L’operatiu, amb unitats de Policia de Barri, Unitat de Suport Operatiu Policial, Unitat de Delinqüència Urbana i Informació, i juntament amb Mossos d’Esquadra, es va dur a terme per queixes veïnals per molèsties i inseguretat, segons apunta la policia.

La inspecció van tenir lloc prop d’un quart de vuit de la tarda d’ahir dijous, dia 27 d’abril. Es tractava d’un establiment de restauració ubicat al carrer d’Holanda. Els cossos policials van realitzar un control i inspecció de l’establiment amb l’objectiu de comprovar “un possible consum i tinença de substàncies estupefaents, l’existència d’armes prohibides i possibles irregularitats administratives a l’establiment”, expliquen.

I així va ser. Com a resultat de la inspecció, van identificar més d’una vintena d’individus i van denunciar-ne dos per tinença d’armes i sis més per tinença de drogues. Així mateix, la Policia Municipal va obrir acta a l’establiment per irregularitats i tolerància al consum de drogues.

Més inspeccions policials a locals de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va anunciar ahir d’una inspecció a diferents establiments de restauració i locals d’activitats recreatives musicals a Terrassa el passat divendres, dia 21 d’abril, que va acabar amb un total de tres actes administratives i catorze expedients oberts per tenir persones treballadores sense contracte laboral. L’operatiu es va fer en el marc de la defensa dels drets de les persones treballadores

La Policia Municipal de Terrassa, que va operar juntament amb Inspecció de Treball, va trobar tretze persones sense contracte en cinc establiments diferents, a més d’algunes anomalies tècniques i substàncies estupefaents, segons apunta la policia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa