MónTerrassa
Inspeccions a locals de Terrassa: Troben tretze empleats sense contracte

Una inspecció a diferents establiments de restauració i locals d’activitats recreatives musicals a Terrassa va acabar amb un total de tres actes administratives i catorze expedients oberts per tenir persones treballadores sense contracte laboral. La Policia Municipal de Terrassa, que va operar juntament amb Inspecció de Treball, va trobar tretze persones sense contracte en cinc establiments diferents, a més d’algunes anomalies tècniques i substàncies estupefaents, segons apunta la policia.

La inspecció va tenir lloc la nit i matinada del passat divendres, dia 21 d’abril, a cinc establiments de diferents barris de Terrassa, en el marc de la defensa dels drets de les persones treballadores, apunten. A part de la Policia Local i membres d’Inspecció de Treball, a les operacions van intervenir agents de la Unitat de Delinqüència Urbana i la Unitat de Suport Operatiu i Prevenció.

Primerament, la Policia Municipal va intervenir en dos establiments al barri de Ca n’Aurell. Tots dos tenien tota la documentació relativa a l’establiment correcta, però en un es van detectar dues persones treballant sense contacte. Posteriorment, es va inspeccionar un tercer establiment al barri de Can Jofresa, el qual tenia tota la documentació en tràmit.

Un local amb quatre treballadors sense contracte, anomalies tècniques i droga

El quart local inspeccionat, ubicat al barri de Sant Pere Nord, els agents van identificar 25 clients i van comprovar que els quatre treballadors no disposaven de contracte laboral. També van detectar “diverses anomalies tècniques”, com un extintor caducat i el quadre elèctric amb signes d’estar manipulat, afirmen. A més, a la part interior hi havia una zona reservada amb taules i cadires que no constava a la llicència i que no disposava de porta d’emergència.

No només això, sinó que els agents van detectar “restes de substàncies estupefaents”, com “quatre paperines, presumptament, de cocaïna i diversos embolcalls, un dels quals amb 5,4 g d’una substància tipus roca”. Per aquest motiu, els agents van aixecar acta a l’establiment i de recollida de substàncies.

Tres actes administratives i catorze expedients oberts

Finalment, l’operatiu va acabar en una discoteca del Polígon Industrial de Santa Margarida, que va presentar la documentació del local, però on es van detectar set persones treballant sense contracte. El dispositiu es va saldar amb tres actes administratives i 14 expedients oberts per tenir persones treballadores sense contracte laboral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa