A quarts de nou del vespre-nit d’aquest dilluns 13 de febrer de 2023, hi ha hagut un apunyalament al barri de Can Boada de Terrassa, a la zona de l’antic mercat. En un primer moment, la situació ha estat molt confusa i, com acostuma a passar en aquests casos, amb versions molt diferents entre els veïns del barri que han viscut els fets en directe i en unes hores de ja plena foscor. Una de les idees que més s’ha difós entre la població és que una persona es mostrava molt agressiva amb tota la resta i una, enfadada, li ha respost amb una ganivetada. No ha estat realment així.

Apunyalament a Can Boada de Terrassa i els equips del Sistema d’Emergències Mèdiques/Cedida

Testimonis dels fets han explicat que el ferit al mercat de Can Boada estava ple de sang

Pel que ha pogut esbrinar Món Terrassa, un home ha patit un apunyalament amb una arma blanca a la zona d’aparcament del mercat, situat a la Ronda de Ponent i a poc metres del trasvassament de la Riera del Palau, tot i que encara es desconeix de quina es tracta. I l’autora de la punxada hauria estat la dona. Testimonis dels fets han explicat que el ferit estava ple de sang. La víctima no ha volgut presentar una denúncia.

Les ferides que ha patit han estat de caràcter lleu, tot i que l’home sagnava

Pel que sembla, malgrat els talls, que no han afectat cap òrgan vital, l’afectat no volia rebre assistència, però finalment sí que ha estat atès in situ en una de les ambulàncies per part de professionals sanitaris. Fonts de la policia de la Generalitat han confirmat que les ferides eren lleus, tot i que podien impressionar per la sangada.

Fins a la zona del mercat de Can Boada s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laura a març 13, 2023 | 22:15
    Laura març 13, 2023 | 22:15
    Han detingut a la dona? Per què amb les lleis actuals segurament serà l'home qui acabi detingut i apunyalat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa