MónTerrassa
Un altre robatori amb força a dos vehicles a Terrassa
  • CA

Un lladre va robar a l’interior de dos vehicles aparcats al barri de Sant Pere de Terrassa ahir a la nit. La Policia Municipal de Terrassa va detenir l’autor després de rebre una alerta per part del propietari d’un dels vehicles, que havia vist com trencava el vidre del seu cotxe. Aquests dos robatoris amb força se sumen als que ja van tenir lloc la passada matinada pel carrer de Ricardo Caro, prop de l’avinguda Jacquard, on tres vehicles es van veure afectats.

Els fets van tenir lloc prop d’un quart de deu de la nit d’ahir dimecres 26 d’octubre. Un home va veure com dues persones trencaven el vidre del seu vehicle, estacionat al carrer d’Ubach i Soler. El propietari va trucar a la Policia Municipal i es van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc. Un cop allà, van localitzar el vehicle en qüestió i van comprovar que tenia el vidre de la porta del copilot fracturat i que havien sostret l’equip de música.

Van trobar el lladre robant a l’interior d’un altre vehicle

Els agents van iniciar una recerca per la zona per trobar els autors del robatori, i mentre duien a terme la cerca, un vianant es va apropar per informar-los que acabava de veure un home forçant un altre vehicle al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Ràpidament, els agents es van dirigir fins al passeig i van localitzar el sospitós. El van identificar, i va ser reconegut com l’autor del robatori amb força dels dos vehicles. Així doncs, l’home va ser detingut i traslladat a les dependències policials.

Més robatoris a l’interior de diversos cotxes van tenir lloc durant la matinada

Aquests dos robatoris a cotxes d’ahir a la nit se sumen als robatoris a cotxes que van tenir lloc ni 24 hores abans, la matinada de dimecres, a la zona de l’avinguda de Jacquard. Un veí va escoltar un fort cop provinent de fora el carrer, al carrer de Ricardo Caro, prop de les tres de la matinada. Va veure per la finestra com dues persones sospitoses trien objectes de l’interior d’un vehicle i va trucar a la Policia Municipal de Terrassa.

Dues dotacions van iniciat una recerca per la zona, i durant la batuda, van trobar fins a tres vehicles afectats. Finalment, van localitzat a dues persones sospitoses a l’avinguda de Jacquard, i una d’elles es trobava a dins d’un vehicle. En veure els agents, els dos sospitosos han sortit fugint corrent en direcció al carrer de Colom, però van ser interceptades per la policia. Els dos van quedar detinguts per delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles i un delicte lleu de furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa