MónTerrassa
Dos detinguts per robar a l’interior de diversos cotxes a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut dues persones per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de diversos vehicles a Terrassa aquesta matinada de dimecres. Els fets han tingut lloc al carrer de Ricardo Caro, prop de l’avinguda Jacquard, on els agents han trobat fins a tres vehicles afectats. Els lladres han intentat fugir en adonar-se de la presència policial, però els agents han aconseguit enxampar-los.

Els fets han succeït quan passaven alguns minuts de les tres de la matinada d’avui dimecres. Un veí ha escoltat un fort cop provinent de fora el carrer, al carrer de Ricardo Caro, i ha vist per la finestra de casa seva com dues persones sospitoses estaven traient objectes de l’interior d’un vehicle. El veí ha informat del que estava veient a la Policia Municipal de Terrassa, concretament a les 3:08h, i s’han activat quatre dotacions policials que s’han dirigit fins al lloc indicat ràpidament.

Els lladres han intentat fugir corrent pel carrer de Colom de Terrassa

Els agents han iniciat una recerca per la zona per trobar els lladres, i durant la batuda, han trobat fins a tres vehicles afectats. Finalment, han localitzat a dues persones sospitoses a l’avinguda de Jacquard, i una d’elles es trobava a dins d’un vehicle. En veure els agents, els dos sospitosos han sortit fugint corrent en direcció al carrer de Colom.

Detinguts per robatori amb força i delicte lleu de furt a tres vehicles afectats

Tot i l’intent de fugida, les dues persones sospitoses han estat interceptades al mateix carrer de Colom. Seguidament, els agents les han identificat i, posteriorment, han quedat detingudes per dos delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles i un delicte lleu de furt pels tres vehicles afectats que la Policia Municipal de Terrassa ha trobat durant la batuda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa