MónTerrassa
Un agent fora de servei enxampa un home amb una arma prohibida a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar un home amb una arma prohibida a ple centre de la ciutat, ahir a la tarda. L’home duia a sobre una defensa elèctrica, una arma no letal per incapacitar individus mitjançant descàrregues elèctriques. L’home va ser enxampat per un agent fora de servei.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de sis de la tarda (a les 17:45h) a la plaça de Salvador Espriu, al ple centre del municipi. Un agent fora de servei que passejava per la zona va veure l’home amb una defensa elèctrica i ràpidament va informar a la Policia Municipal de Terrassa.

Una dotació va dirigir-se fins a la plaça de Salvador Espriu, on va localitzar el sospitós amb quatre individus més. Els agents el van identificar i, efectivament, van localitzar l’arma en possessió d’un d’ells. L’home va quedar denunciat per tinença d’una arma prohibida.

Ferit en caure d’una plataforma elevadora a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar ahir en un servei per un home que havia caigut d’una plataforma elevadora i havia resultat ferit. Els fets van tenir lloc a les 9:50h al carrer del Periodista Grané, a l’alçada del carrer d’Ullastrell. Una veïna va escoltar crits d’un home i va avisar a la Policia Municipal de Terrassa. En rebre l’avís, una dotació es va dirigir fins al lloc indicat.

Un cop allà, els agents van comprovar que es tractava d’un home que havia caigut des d’una plataforma elevadora, fent-se diverses contusions, i es va requerir la presència del SEM per tal que l’assistís.

Els agents van tallar el pas dels vehicles i van dur a terme els tasques necessàries per regular el trànsit a la via, mentre que l’ambulància atenia el ferit. Mitja hora més tard, un cop atès l’home, es va poder restablir la circulació. El servei es va donar per finalitzat a les 10:17h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa