MónTerrassa
Ferit un home en caure d’una plataforma elevadora a Terrassa
  • CA

Un home va resultar ferit en caure d’un plataforma elevadora al barri de Sant Pere Nord a Terrassa ahir al matí. L’incident va mobilitzar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Municipal de Terrassa, que van ser alertats per una veïna que havia escoltat l’home cridar.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de deu del matí (a les 9:50h) al carrer del Periodista Grané, ahir dilluns 17 d’octubre. Una veïna va escoltar crits d’un home provinents del mateix carrer, a l’alçada del carrer d’Ullastrell, i va avisar a la Policia Municipal de Terrassa. En rebre l’avís, una dotació es va dirigir fins al lloc indicat.

Un cop allà, els agents van comprovar que es tractava d’un home que havia caigut des d’una plataforma elevadora, fent-se diverses contusions, i es va requerir la presència del SEM per tal que l’assistís.

Els agents van tallar el pas dels vehicles i van dur a terme els tasques necessàries per regular el trànsit a la via, mentre que l’ambulància atenia el ferit. Mitja hora més tard, un cop atès l’home, es va poder restablir la circulació. El servei es va donar per finalitzat a les 10:17h.

Un ferit en un accident de trànsit a la B-40

Una altra persona va resultar ferida ahir dilluns en un accident de trànsit a Terrassa. Un conductor que circulava per l’autovia B-40 va sortir de la via i una persona va resultar ferida de caràcter lleu. Els fets van tenir lloc a les 21:21h de la nit en el punt quilomètric 10 del Quart Cinturó. L’incident va mobilitzar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, així com el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que s’hi va dirigir amb una ambulància. Un cop al lloc van atendre el ferit, i posteriorment, va ser traslladat a un centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa