MónTerrassa
Un ferit en sortir de la via amb el cotxe a la B-40 a Terrassa
  • CA

Una persona ha resultat ferida en patir un accident de trànsit a Terrassa ahir a la nit. El conductor estava circulant per l’autovia B-40 quan va sortir de la via i va deixar un ferit, de caràcter lleu. L’accident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, aixó com els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Cap altre vehicle va estar implicat en l’accident.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts d’un quart de deu de la nit (a les 21:21h) d’ahir dilluns 17 d’octubre, al punt quilomètric 10 del Quart Cinturó. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’un accident de trànsit i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat, així com els Serveis d’Emergències Mèdiques.

Un cop allà, van comprovar que, efectivament, el vehicle havia sortit de la via i una persona havia resultat ferida. El ferit va ser atès pel SEM, i posteriorment traslladat a un centre hospitalari.

Un accident de trànsit acaba amb una persona en crida i cerca detinguda

Un altre accident de trànsit va tenir lloc el passat divendres a Terrassa, que va acabar amb una persona detinguda. Un home estava circulant quan va topar amb un camió prop del barri de Can Parellada. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de vuit del matí del divendres 14 d’octubre a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de França. El 112 va informar que s’havia produït l’accident i ràpidament la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc.

Un cop al lloc, els agents es van adonar que al conductor li constava una ordre de detenció del Jutjat de Sant Boi de Llobregat. Així doncs, l’home va quedar detingut i posteriorment va ser traslladat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa