MónTerrassa
Pateix un accident i acaba detingut per trobar-se en crida i cerca
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home que es trobava en crida i cerca després que aquest patís un accident de trànsit a Terrassa, el passat divendres. L’home estava conduint quan va topar amb un camió prop del barri de Can Parellada. Els agents van intervenir, i es van adonar que al conductor li constava una ordre de detenció del Jutjat de Sant Boi de Llobregat.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de vuit del matí del divendres 14 d’octubre, quan es va produir una col·lisió entre un camió i un turisme a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de França. El 112 va informar que s’havia produït un accident i ràpidament la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc.

En arribar a l’adreça indicada, els agents van comprovar que el conductor tenia vigent una ordre de detenció del Jutjat de Sant Boi de Llobregat, fet pel qual va ser detingut i traslladat a les dependències policials.

Detingut per robar amb violència una cadena de matinada

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un lladre per un delicte de robatori amb violència aquest cap de setmana. Els fets van tenir lloc al centre de Terrassa, de matinada, quan la víctima va informar a uns agents que feien patrullatge que un home li havia robat una cadena. 

Els fets van succeir a les 4:20h. Un home li va fer una estrebada a una altra persona per endur-se una cadena que portava penjada al coll. La persona va informar a una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que estava fent patrullatge pel carrer de la Rasa que havia estat víctima d’un robatori, i els agents van cercar l’agressor.

Finalment, la Policia Municipal de Terrassa va aconseguir localitzar-lo, i va detenir l’home per un delicte de robatori amb violència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa