MónTerrassa
53 denúncies interposades la nit de Castanyada a Terrassa
  • CA

La nit de la Castanyada a Terrassa -la matinada de dilluns a dimarts- va acabar amb 53 denúncies interposades en dispositius de control de la Policia Municipal de Terrassa, en col·laboració amb Mossos d’Esquadra, planificats específicament per la festivitat de Tots Sants. La majoria de les denúncies es van interposar per comportaments incívics.

Els dispositius de control es van dur a terme a les zones d’oci de la ciutat on es concentra més jovent al llarg de la nit, i especialment, en nits que coincideixen amb festivitats, com la Castanyada o la nit de Halloween: Concretament al carrer de la Rasa, al centre de la ciutat, i al carrer del Duero, al Polígon Industrial Sant Eulàlia.

Del total de les 53 denúncies durant la matinada de dilluns a dimarts, 46 van ser per comportaments incívics, 4 per tinença de substàncies i 3 per infraccions de trànsit. En tots els cassos per alcoholèmies positives.

La nit de la Castanyada també ha deixat un vehicle i contenidors cremats

Durant la nit de la Castanyada també va haver-hi dos incendis diferents a la ciutat que van cremar contenidors i van afectar a un vehicle. Un incendi va ser al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor, i l’altre al barri de Poble Nou – Zona Esportiva. El foc va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van actuar en ambdós incendis.

El primer avís va ser prop de la una de la matinada per un incendi de vehicle al carrer de Falset, i el foc es va estendre cap a uns contenidors de residus que estaven a tocar del vehicle, al carrer de Calaf. Una dotació de Bombers va actuar ruixant el vehicle per si hi havia algun líquid inflamable i que no es propagués, i va donar per finalitzat el servei a les 2:49h.

Un altre incendi de contenidors va tenir lloc al barri de Poble Nou – Zona Esportiva prop de tres quarts de quatre. L’incendi va ser al carrer de Sometent Castella, a tocar de la plaça de Can Roca. Van activar una dotació de Bombers i van apagar les flames ràpidament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa