MónTerrassa
Un cotxe i contenidors cremats de matinada a Terrassa
  • CA

Matinada de contenidors i un cotxe cremat a Terrassa. Dos incendis van cremar diferents contenidors i un vehicle aparcat, que va quedar parcialment afectat, a diferents punts de la ciutat la matinada de dimarts. Un al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor, i l’altre al barri de Poble Nou – Zona Esportiva. El foc va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van actuar en ambdós incendis.

Les flames a un vehicle es van propagar a uns contenidors

El primer avís va ser prop de la una de la matinada per un incendi de vehicle al carrer de Falset, al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor. El vehicle estava cremant per la part del motor i el tablier. Una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya es va activar i es va dirigir ràpidament fins a l’adreça indicada.

En arribar, van comprovar que l’incendi era positiu i van dur a terme les tasques per apagar les flames. Segons informen, van estar aproximadament 40 minuts ruixant el vehicle per si hi havia algun líquid inflamable i que no es propagués.

Tot i que el vehicle va quedar afectat parcialment, el foc es va estendre cap a uns contenidors de residus que estaven a tocar del vehicle, al carrer de Calaf. Els Bombers també van actuar per apagar el foc en els contenidors. Finalment, el servei es va donar per tancat a les 2:49h

Un altre incendi de contenidors la mateixa matinada

La mateixa matinada va haver-hi un altre incendi de contenidors al barri de Poble Nou – Zona Esportiva prop de tres quarts de quatre. L’incendi va tenir lloc al carrer de Sometent Castella, a tocar de la plaça de Can Roca. Van activar una dotació de Bombers i van apagar les flames ràpidament, que va afectar diversos contenidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa