MónTerrassa
La Policia denuncia el cap de setmana 92 persones per incomplir el Decret d’Alarma
  • CA
Control policial a la carretera de Rubí

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana la Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un total de 92 persones per no complir el Reial Decret d’Estat d’Alarma en diverses actuacions i per diferents motius. Gairebé la meitat de les denúncies (40) es van fer durant el divendres, mentre que dissabte se’n van fer 30 persones i 22, ahir diumenge o aquesta matinada. Divendres, 17 d’abril, es van organitzar diferents controls de vehicles, amb un total de 152 identificacions i vuit denúncies. A l’avinguda de l’Abat Marcet amb el carrer dels Jocs Olímpics, de 12.30 a 13.30 h: 90 vehicles identificats i un conductor denunciat. A la plaça dels Països Catalans, de 15 a 15.30 h: 17 vehicles identificats i tres conductors denunciats.

A la plaça de la Dona, de 16 a 16.30 h: 21 vehicles identificats i tres conductors denunciats. Finalment, a l’avinguda del Vallès, de 16.30 a 17h, 24 vehicles identificats i un conductor denunciat. També hi va haver divendres altres casos de persones denunciades per circular en vehicles sense justificació. Així, una patrulla va denunciar dues persones que anaven en una furgoneta per l’avinguda de l’Abat Marcet sense poder justificar-ne el motiu, i una altra a l’avinguda de Josep Tarradelles, que, a més de no poder justificar el motiu del desplaçament, no tenia assegurança en vigor, motiu pel qual va ser doblement denunciada.

A les 21.30 h, una dotació de la Policia Municipal va aturar un vehicle al carrer de Jacint Elías amb dos individus a l’interior. El vehicle va intentar evitar la presència policial, però va ser interceptat. Un dels ocupants va sortir del vehicle per fugir, fent cas omís a les indicacions dels agents, però va ser interceptat. Les dues persones ocupants del vehicle van ser denunciades per incompliment de les instruccions del Decret d’Estat d’Alarma i, després de ser escorcollades, van ser denunciades també per tinença de substàncies estupefaents, 3,4 grams de marihuana un dels ocupants, i 0,3 d’haixix l’altre. També es van denunciar dos conductors que es trobaven dins de vehicles estacionats sense cap motiu justificable, un al camí forestal de Torrebonica i l’altre al torrent de la Betzuca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa