MónTerrassa
Una pila de llenya i una fregidora causen incendis a Vacarisses i Terrassa
  • CA

Dos incendis a Vacarisses i a Terrassa per culpa d’una pila de llenya i una fregidora. Els serveis d’emergència van rebre un avís per foc aquest dissabte, dia 16 d’abril, pocs minuts després de dos quarts de vuit del vespre. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al carrer Solsonès, a la urbanització de Can Serra. Les flames s’havien iniciat en el cobert de la casa. Sembla que l’origen s’hauria trobat en una pila de llenya que es trobava a l’interior de l’habitació. Per sort, el foc s’hauria concentrat allà i no hauria afectat a l’interior de l’habitatge residencial. Tanmateix, a causa de la gran fumera, dues persones van haver de ser ateses pels serveis mèdics per intoxicació.

Tres treballadors ferits en un restaurant

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat també van ser activats aquest dissabte per un avís d’incendi a Terrassa en un establiment ubicat a la plaça de l’Anònima, al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Els efectius van ser alertat pocs minuts abans de dos quarts de nou del vespre. Dues dotacions dels Bombers i ambulàncies del SEM van desplaçar-se fins al lloc. Un cop allà van comprovar que el foc ja havia estat extingit, gràcies als treballadors. L’origen de les flames s’hauria localitzat en una de les fregidores del restaurant. Bombers van procedir a fer una revisió de tot el local i ventilar-lo, ja que havia causat una gran fumera. Com a conseqüència, fins a tres treballadors van haver de ser atesos pel SEM per intoxicació.

Aquesta setmana santa, els Bombers també han actuat en diversos incendis de contenidors en punts tant diferents de la ciutat com a la Ronda de Ponent -amb danys a un arbre i tres vehicles estacionats- o al barri de Les Fonts. També a tocar de la Rambla d’Ègara, una bateria de contenidors va ser afectat per un foc, segurament provocat, que va acabar provocant danys a l’enllumenat públic i a la façana d’un edifici.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa