MónTerrassa
Persegueix per Terrassa l’autor d’un accident fins que el fa aturar
  • CA

Un conductor que havia estat víctima d’un accident de trànsit va decidir perseguir-ne l’autor fins que el va aconseguir aturar. Els fets van passar aquest dimarts, 2 de novembre, pocs minuts després de les tres de la tarda. La Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada en què un terrassenc els informava que acabava de patir un accident de trànsit a l’avinguda Béjar i que l’altre vehicle implicat havia fugit del lloc sense facilitar les dades.

Per aquest motiu, va explicar-los que havia decidit emprendre’n la seva captura. Seguint les instruccions que el conductor requeridor els transmetia, la patrulla els va trobar a la mateixa Béjar, a l’alçada del carrer Provença, al barri de Sant Pere Nord, on havia aconseguit aturar el cotxe escàpol. La dotació policial va identificar els dos conductors, va elaborar l’informe tècnic d’accidents i va obrir diligències al conductor fugitiu per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conducció temerària.

Caiguda de part d’una façana a Ca n’Aurell

D’altra banda, un veí del barri de Ca n’Aurell va trucar al telèfon d’emergències 112, aquest dimarts, dia 2, cap a un quart de set de la tarda, per alertar que hi havia part de la cornisa d’una façana que estava a punt de caure. L’edifici es trobava ubicat al carrer Galileu, a l’alçada del carrer del Comte de Borrell. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va desplaçar fins al lloc i va poder comprovar com, efectivament, hi havia perill real de caiguda i de causar danys en els vianants i conductors que circulaven pel vial. D’aquesta manera, es va decidir activar els Bombers perquè fessin un sanejament d’urgència de la façana. Mentre els Bombers actuaven, els agents policials van tallar la circulació del carrer, a l’alçada del carrer d’Antonius Pius. El trànsit va poder ser restablert un cop finalitzats els treballs, cap a les vuit del vespre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa