MónTerrassa
Circula amb el patinet manipulat i drogat per dins de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar ahir al vespre el conductor d’un vehicles de mobilitat personal (VMP) que circulava amb un patinet elèctric no homologat. A més a més, el conductor va donar positiu en tres drogues diferents: THC, cocaïna i amfetamina. Va quedar doblement denunciat per anar amb un patinet trucat i conduir amb drogues a l’organisme.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de vuit del vespre al passeig del Vint- i-dos de Juliol. Els agents policials trobaven fent un control policial de pas planificat i van interceptar el VMP. En fer la prova de velocitat al buit, amb el patinet aixecat, el velocímetre va marcar 112 km/h, segons informa la policia.

Acte seguit, els agents van procedir a fer un drogo-test a l’home, que va donar un resultar positiu en THC, cocaïna i amfetamina. Així doncs, li van interposar dues denúncies: d’una banda, per circular amb un vehicle que no disposa de la corresponent autorització administrativa i, per tant, no està homologat i, d’altra, per conduir amb drogues a l’organisme.

Denunciat un home per furt a la rambla d’Ègara de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar una persona el passat dijous 16 de març, però en aquest cas, per un furt en una botiga de la rambla d’Ègara. La Policia Municipal de Terrassa va rebre diverses trucades del veïnat que alertaven que una persona estava causant inseguretat, i en rebre l’avís, una dotació policial es va dirigir ràpidament fins al lloc.

En arribar, van comprovar que es tractava d’un possible furt i que l’autor havia intentat fugir. Però va ser interceptat pels agents de la Policia Municipal al carrer del Doctor Cabanes, amb el carrer de Vinyals. Els agents van retornar al propietari de l’establiment afectat els objectes furtats, que ascendien a un valor total de 40,98 euros. 

A l’home li constaven cinc requeriments pendents, dos esbrinaments de domicili i tres citacions judicials del jutjat d’Instrucció de Terrassa número 1 i número 3.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a març 23, 2023 | 09:11
  Anònim març 23, 2023 | 09:11
  Que la prova al buit donés 112km/h de resultat no vol dir que circulés a aquesta velocitat. Una mica més de rigor, si us plau. Cada dia més lamentables
  • Icona del comentari de: Anònim a març 23, 2023 | 22:09
   Anònim març 23, 2023 | 22:09
   Un patinet trucat. Si no penses anar a aquesta velocitat o ni tan sols a la meitat per que el manipules? No siguem ingenus si us plau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa