MónTerrassa
Enxampen robant un home amb cinc requeriments i tres citacions judicials

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat una persona per un furt en una botiga de la rambla d’Ègara el passat al matí. L’home, que va intentar fugir, va robar productes per un valor de 40€. En ser identificat, els agents van comprovar que li constaven cinc requeriments pendents, dos esbrinaments de domicili i tres citacions judicials del jutjat d’Instrucció de Terrassa número 1 i número 3.

Els fets van tenir lloc prop de les dotze del migdia del passat dijous, dia 16 de març, en un establiment de la rambla d’Ègara de Terrassa, entre els carrers d’Ireneu i del Doctor Ullés. La Policia Municipal de Terrassa va rebre diverses trucades del veïnat que alertaven que una persona estava causant inseguretat. En rebre l’avís, una dotació policial es va dirigir ràpidament fins al lloc.

En arribar, van comprovar que es tractava d’un possible furt i que l’autor havia intentat fugir. Però va ser interceptat pels agents de la Policia Municipal al carrer del Doctor Cabanes, amb el carrer de Vinyals. Els agents van retornar al propietari de l’establiment afectat els objectes furtats, que ascendien a un valor total de 40,98 euros.

En identificar el ressenyat, van comprovar que a aquest li constaven cinc requeriments pendents, dos esbrinaments de domicili i tres citacions judicials del jutjat d’Instrucció de Terrassa número 1 i número 3.

Denunciada per un possible delicte de furt en una botiga a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar una persona per un delicte de furt en un establiment situat a l’avinguda del Tèxtil de Terrassa. Els fets van tenir lloc el passat dissabte a dos quarts de nou del vespre. La trucada del responsable de la botiga va avisar a la policia que el vigilant de seguretat tenia retinguda una persona per un possible delicte de furt d’unes sabates esportives. Així doncs, una dotació policial va acudir al lloc pe comprovar els fets i va procedir a identificar i denunciar la persona ressenyada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa