MónTerrassa
Mor apunyalat un noi al Vallès
  • CA

La nit de divendres ha acabat amb tragèdia a Rubí, al Vallès Occidental, on un home ha mort de manera violenta. Segons sembla, era un noi jove, que va ser apunyalat. Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord investiguen ara els fets. El cas es troba sota el secret de les actuacions.

L’apunyalament, amb una arma blanca, segons tots els indicis disponibles, es va produir cap al voltant de les onze de la nit en ple centre d’aquest municipi de la comarca. La policia catalana va ser avisada sobre una baralla amb crits i violenta al bell mig del carrer. Els Mossos d’Esquadra també van rebre la informació que hi havia, com a mínim, una persona ferida. En arribar, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) estaven intentant reanimar la víctima, que finalment va acabar morint a conseqüència de les lesions compatibles amb arma blanca. Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet. Es creu que els agressors serien també dues persones joves que haurien intentat robar-li el mòbil a la víctima, segons avança la periodista Anna Punsí.

Ha estat una nit amb diversos successos al Vallès Occidental. S’ha produït un allau de persones en la zona de cues/accès a un local a Sant Cugat, amb 6 afectats, 4 dones i 2 homes: 5 menys greus i 1 lleu. Amb 5 altes in situ i 1 trasllat, un home, en estat menys greu a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Fons a 7 unitats terrestres del SEM han estat activades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa