MónTerrassa
Una metgessa que passava pel carrer atén un home amb parada cardiorespiratòria
  • CA

Un home ha patit una parada cardiorespiratòria mentre caminava pel carrer de la Font Vella de Terrassa aquest matí. Just en el moment que l’home ha caigut desplomat al terra, una metgessa que casualment passava per aquella zona ha pogut assistir l’home mentre i realitzar maniobres de reanimació fins que no arribessin les ambulàncies. L’home ha manifestat que no es tractava de la primera aturada cardíaca, sinó que anteriorment ja n’havia patit diverses, i que en aquell mateix moment n’estava patint una altra.

Els fets han ocorregut aquest matí al voltant de dos quarts de dotze, quan s’ha avisat als Serveis d’Emergències Mèdiques que un home estava patint una aturada cardíaca en ple centre de Terrassa. El servei del SEM s’ha dirigit fins al carrer de la Font Vella amb tres ambulàncies i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa, que han arribat quan la metgessa ja estava atenent a l’home afectat. El SEM ha portat un desfibril·lador extern automàtic (DEA) i juntament amb la metgessa han estabilitzat l’home i l’han recuperat.

El carrer Font Vella ha quedat precintat | Laura Gómez

El carrer de la Font Vella ha quedat tallat

Per fer tot això, la Policia Municipal de Terrassa ha precintat el carrer de la Font Vella, que ha quedat tallat des de la plaça Vella fins a l’alçada del carrer de la Palla. D’aquesta manera han evitat el pas de vehicles i vianants cap a la zona de botigues mentre els serveis mèdics feien la seva feina. Aquest tram de carrer ha quedat acordonat des de dos quarts de dotze fins les dotze del migdia, aproximadament, quan les tres ambulàncies s’han retirat del lloc dels fets i s’han endut l’home afectat, traslladat-lo a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Finalment, els agents de policia han restablert la circulació de vianants i de vehicles, i el carrer ha pogut tornar a la seva normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa