MónTerrassa
Tanquen el carrer de la Font Vella per una aturada cardíaca
  • CA

Un home ha patit una aturada cardíaca aquest matí al ple centre de Terrassa, al carrer de la Font Vella, que ha obligat a tancar una part del carrer. Cap a dos quarts de dotze del migdia, la Policia Local de Terrassa ha tallat el carrer des de la plaça Vella fins al carrer de la Rasa, de manera que cap persona ni cap cotxe pogués circular per aquell tram, amb l’objectiu que els serveis mèdics poguessin assistir a l’home afectat amb tranquil·litat.

Els fets han passat prop de les 11:15h del matí. Just en el moment de l’aturada cardíaca, una metgessa que casualment passava per la zona ha pogut assistir l’home, que ha entrat en parada cardiorespiratòria abans que les ambulàncies arribessin, i ha realitzar maniobres de reanimació fins a l’arribada del SEM. Quan ha arribat les tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i després que la dotació de la Policia Municipal de Terrassa hagi col·locat una cinta per evitar el pas de vehicles i vianants cap a la zona de botigues, els serveis mèdics han assistit a l’home i l’han intentat estabilitzar i recuperar “in situ”.

Les ambulàncies i el carrer precintat han cridat l’atenció de molts terrassencs i terrassenques, que s’han acostat al lloc dels fets i s’han quedat observant. També ha fet que molta gent que es trobava fent compres i passejant pel carrer Font Vella haguessin de fer la volta i canviar la ruta, ja que no es permetia el pas a cap persona en aquell tram, només podien sortir les persones que marxaven del seu habitatge.

No ha estat fins les prop de les dotze del migdia que l’home ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, les tres ambulàncies s’han retirat de la zona i els agents de la Policia Municipal han pogut treure la cintra i tornar a reobrir el carrer, de manera que es restablís la normalitat en aquell tram.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Francesc a desembre 07, 2021 | 14:52
    Francesc desembre 07, 2021 | 14:52
    Que ha passat amb el senyor que ha patit l'aturada? No ho expliqueu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa