MónTerrassa
Manifestació en record del ciclista de Terrassa mort a la c-1415

Manifestació en record del ciclista de Terrassa que va ser atropellat mortalment a la carretera c-1415, que uneix Matadepera i Castellar del Vallès. Tindrà lloc aquest pròxim diumenge, dia 19 de març, a partir de les nou del matí i fins a la una del migdia.

El recorregut començarà al polígon industrial de Can Petit i es desplaçarà fins arribar al punt quilomètric número 20 del vial, lloc on es va produir el tràgic accident. Com a conseqüència, el trànsit quedarà interromput en els dos sentits de la marxa des de Terrassa i fins a Can Font. Des d’aquesta urbanització només es podrà circular en direcció Castellar del Vallès.

Tres víctimes en una topada amb dos vehicles implicats

L’atropellament va tenir lloc un dissabte 19 de març de 2022, pocs minuts abans de les vuit del matí, al punt quilomètric exacte 20,8. En l’accident s’hi van veure involucrats dos turismes i tres ciclistes. I com a conseqüència, R.Z.M., de 44 anys i veí de Terrassa, va morir. Un segon ciclista va resultar ferit crític i va ser traslladat al Parc Taulí de Sabadell. I a més, el tercer ciclista que anava amb ells, va quedar ferit menys greu i va ser evacuat a l’Hospital de Terrassa.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A més, també hi va treballar la Policia Local. La carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa fins gairebé les dotze del migdia.

El conductor d’un dels turismes va quedar arrestat pels Mossos d’Esquadra després de donar positiu en la prova de drogues. El jutge el va deixar en llibertat provisional amb càrrecs acusat d’un delicte d’homicidi i un altre de lesions, per imprudència greu.

L’any passat, des del Club Deportivo RCR19 ja van organitzar un acte de protesta i denúncia de la vulnerabilitat dels ciclistes:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa