MónTerrassa
El conductor detingut per atropellar mortalment un ciclista, en llibertat
  • CA

El jutge ha decidit deixar en llibertat amb càrrecs el conductor detingut per la seva implicació en un accident mortal d’un ciclista a Terrassa, segons avança Canal Terrassa. L’home va quedar arrestat pels Mossos d’Esquadra després de donar positiu en la prova de drogues i està acusat d’un delicte d’homicidi i un altre de lesions, per imprudència greu.

L’atropellament va tenir lloc aquest passat dissabte, 19 de març, pocs minuts abans de les vuit del matí, al punt quilomètric 20,8 de la carretera C-1415a, entre els municipis de Matadepera i Castellar. En l’accident s’hi van veure involucrats dos turismes i tres ciclistes. I com a conseqüència, R.Z.M., de 44 anys i veí de Terrassa, va morir. Un segon ciclista va resultar ferit crític i va ser traslladat al Parc Taulí de Sabadell. I a més, el tercer ciclista que anava amb ells, va quedar ferit menys greu i va ser evacuat a l’Hospital de Terrassa.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A més, també hi va treballar la Policia Local. La carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa fins gairebé les dotze del migdia.

Protesta sobre rodes

Amb motiu d’aquest nou accident mortal d’un ciclista, des del Club Deportivo RCR19, amb seu a Terrassa, s’ha convocat un acte de protesta per aquest dissabte, 26 de març, a les 9 del matí. El punt de concentració serà a la Masia de Can Petit, i des d’allà, la corrúa es dirigirà fins al punt quilomètric 20,8, on va tenir lloc l’atropellament. L’objectiu és “col·lapsar” la carretera per visibilitzar el malestar del col·lectiu de ciclistes per la inseguretat que pateixen a les carreteres.

Aquí podeu llegir el manifest complet del RCR19:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peter a març 23, 2022 | 09:49
    Peter març 23, 2022 | 09:49
    Que poc o cuesta matar a una persona y salir de rositas valla justicia .así va mundo que triste todo????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa