MónTerrassa
Llancen objectes per la finestra i agredeixen agents de la Policia de Terrassa
  • CA

A les 2.30 h d’aquest diumenge, dia 30 de juliol, es va rebre a la Central de la Prefectura de la Policia Municipal de Terrassa una trucada d’un veí d’un bloc de pisos del carrer de Baldrich que es queixava de sorolls produïts en una altra vivenda de l’immoble.

Una dotació es va personar en el lloc comprovant els sorolls que originaven les molèsties, procedint a comunicar a les persones que es trobaven a l’habitatge, els fets que havien originat la presència policial. Un cop finalitzat el servei i quan els agents havien sortit al carrer, van poder observar com des de l’habitatge en què es produïen els sorolls es llançaven a la via pública un got i una ampolla de vidre.

Els agents van demanar suport policial i van tornar a pujar al pis des d’on s’havien llançat els objectes per tal d’identificar a les persones responsables dels fets. En arribar al replà de la planta, els agents van ser agredits per dos homes i una dona, raó per la que van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa