MónTerrassa
Un lladre intenta robar 18 paquets d’embotits a Terrassa
  • CA

Divuit paquets d’embotits. Aquest era l’objectiu del lladre que ahir va intentar cometre un robatori en una botiga del passeig Vint-i-dos de juliol de Terrassa. Els fets van quedar simplement en un intent, ja que el responsable de l’establiment va enxampar el lladre en el moment que intentava robar els embotits i el va mantenir retingut fins que no va arribar la Policia Municipal de Terrassa.

L’intent de robatori va tenir lloc prop de les dotze del migdia en un establiment del passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la plaça de l’Estació del Nord. Un home es va intentar emportar fins a 18 paquets d’embotits, però va ser enxampar pel responsable de l’establiment, que va retenir el lladre i va trucar a la Policia Municipal de Terrassa informant que una persona havia sostret diversos productes de la botiga, i que el tenia retingut.

En rebre la trucada, la Policia Municipal va enviar ràpidament una dotació fins el lloc dels fets. En arribar, els agents van comprovar que, efectivament, l’home havia robat 18 paquets de diferents tipus d’embotits, valorats en un import de 368 euros. L’home va quedar investigat per un delicte lleu de furt.

Més successos

Un intent de robatori semblant va tenir lloc aquest dimecres en una botiga del carrer Major de Terrassa. Dues persones van intentar robar productes de bijuteria de l’interior de l’establiment, però al sortir per la porta, la responsable les va enxampar i les va aconseguir retenir. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat. En arribar, els agents policials van escorcollar les dues persones sospitoses, i van comprovar que ambdues portaven diverses peces de bijuteria robades a sobre. Els productes que havien robat estaven valorats en 12,98 euros. Així doncs, es van obrir diligències per un presumpte delicte de furt de caràcter lleu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa