MónTerrassa
Jutgen l’autor del crim passional al carrer de Joaquin de Paz de Terrassa
  • CA

El judici per l’home que va matar a un altre apunyalant-lo a ple centre de Terrassa s’iniciarà aquest dijous 24 de novembre a l’Audiència de Barcelona. El fets van tenir lloc un matí d’abril de 2021 al carrer de Joaquin de Paz. L’home va apunyalar la víctima, que va morir a la tarda a l’hospital. El fiscal demana 18 anys de presó per l’home, acusat d’un delicte d’assassinat amb traïdoria.

Era el 9 d’abril de 2021, prop de les deu del matí. Segons apunta el fiscal, aquell dia l’acusat es va personar al domicili en què residia la seva filla, la seva ex dona i el company sentimental d’aquesta, que tenia 51 anys. Una vegada allí, després d’assegurar-se que aquest estava sol, li va assestar diverses punyalades amb arma blanca.

La víctima va quedar en estat greu i va ser traslladada per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari, on va morir aquella mateixa tarda, prop de les set de la tarda.

Pocs minuts després de l’apunyalament, els agents de la policia que van arribar a l’indret van detenir l’individu, que s’havia intentat ocultar en una zona propera, com a presumpte autor dels fets. Es traca d’un home de 46 anys. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord es van fer càrrec de la investigació. El jutjat d’instrucció 1 de Terrassa va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut aquella mateixa setmana.

Jutgen també un acusat d’agredir sexualment una menor a Terrassa

A l’Audiència de Barcelona també està tenint lloc el judici a un home acusat d’haver agredit sexualment una menor a Terrassa l’any 2021 a Terrassa. La Fiscalia demana 24 anys de presó. Segons apunta la fiscalia, l’acusat es trobava en companyia dels dos nois quan es van trobar amb la noia a la via pública. La noia havia begut alcohol i per aquest motiu apunta que tenia “les seves capacitats lleugerament alterades”. Acte seguit, l’home i els dos menors van agafar la noia i van anar fins a una zona més apartada. Allà, l’home va agredir sexualment d’ella. Posteriorment, també ho van fer els dos nois menors que acompanyaven l’home acusat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa