MónTerrassa
Demanen 24 anys de presó per l’acusat d’agredir sexualment una menor
  • CA

La Fiscalia demana 24 anys de presó per un home acusat d’haver agredit sexualment una menor a Terrassa l’any 2021. Segons apunta el fiscal, l’home acusat i dos nois més -també menors d’edat- estaven caminant per la via pública quan es van trobar una noia amb les “capacitats lleugerament alterades” perquè havia begut alcohol. L’acusat la va agredir sexualment i posteriorment també ho van fer els dos menors.

El judici està tenint lloc a l’Audiència de Barcelona i durarà tres dies. Ha arrencat avui dilluns i continuarà fins el dimecres. Concretament, jutgen l’acusat de dos delictes d’agressió sexual. El fiscal demana per cadascun dels delictes la pena de 12 anys de presó.

L’home i dos nois van agredir sexualment la noia

Els fets van tenir lloc a Terrassa l’any 2021. Tres persones -l’home i dos nois menors d’edat- van agredir sexualment la noia, també menor d’edat. Segons indica el fiscal, l’acusat es trobava en companyia dels dos nois quan es van trobar amb la noia a la via pública. La noia havia begut alcohol i per aquest motiu apunta que tenia “les seves capacitats lleugerament alterades”. Acte seguit, l’home i els dos menors van agafar la noia i van anar fins a una zona més apartada. Allà, l’home va agredir sexualment d’ella. Posteriorment, també ho van fer els dos nois menors que acompanyaven l’home acusat.

Demanen 22 anys de presó per assassinar la germana a Terrassa

A l’Audiència de Barcelona també s’està jutjant un home acusat de d’assassinar a la seva germana a Terrassa l’agost de 2020 i de lesionar a la seva mare amb ferides lleus en en mateix incident. La fiscalia demana 22 anys de presó per un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament i d’un delicte lleu de lesions.

Segons el fiscal, l’acusat va mantenir una discussió amb la seva germana i la va agredir “assestant-li nombroses punyalades amb dos ganivets, provocant-li la mort”. En presenciar l’agressió, la mare va tractar d’interposar-se per impedir-la i l’acusat la va lesionar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa