MónTerrassa
Investigat un conductor per trencar un retrovisor mentre circulava begut
  • CA

Un agent de la Policia Municipal de Terrassa fora de servei va observar un conductor que circulava begut per Terrassa ahir dimarts 15 de març a la tarda, i que havia trencat el mirall retrovisor d’un vehicle estacionat mentre conduïa d’una forma estranya. Per aquest motiu, l’agent va començar a seguir el vehicle i va aconseguir que la Policia Municipal de Terrassa l’enxampés.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de vuit del vespre, quan l’agent de policia fora de servei va enxampar un vehicle amb dos ocupants que presentava una conducció erràtica, i el va començar a seguir. Just quan circulava per la confluència del carrer de Guipúscoa, amb el carrer de Bilbao, l’agent va observar com l’home va trencar el mirall del retrovisor d’un vehicle estacionat, i va avisar ràpidament a la Policia Municipal de Terrassa del que estava passant.

Una dotació de la Policia es va dirigir fins al lloc indicat i va aconseguir localitzar el vehicle al carrer d’Astúries. Els agents van fer aturar el cotxe, i van identificar el conductor. Seguidament, van veure que es trobava sota els efectes de begudes alcohòliques, motiu pel qual van decidir procedir a realitzar les proves d’alcoholèmia. A la primera prova, l’home va donar positiu amb un resultat d’una taxa d’1 mg/l, però es va negar a fer la segona prova amb etilòmetre evidencial.

Així doncs, l’home ha quedat investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit amb resultat d’accident, per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negativa a sotmetre’s a les proves de detecció alcohòlica.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa també ha detingut aquest passat cap de setmana una persona per negar-se rotundament a fer la prova d’alcoholèmia. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge pels volts de dos quarts d’una de la matinada, quan una patrulla que es trobava a tocar de la rotonda de la plaça de la Dona Treballadora va aturar el conductor d’un vehicle que podia estar circulant sota la influència de les begudes alcohòliques. L’home es va negar de manera reiterada a sotmetre’s a la prova de detecció etílica, motiu pel qual es va procedir a obrir-li diligències i va quedar detingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa