MónTerrassa
Detingut per negar-se rotundament a fer la prova d’alcoholèmia

La Policia Municipal de Terrassa va detenir una persona per negar-se rotundament a fer la prova d’alcoholèmia. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge. Pels volts de dos quarts d’una de la matinada, una patrulla que es trobava a tocar de la rotonda de la plaça de la Dona Treballadora va aturar el conductor d’un vehicle. Un cop els agents van parlar amb ell van tenir la certesa que l’individu podia estar circulant sota la influència de les begudes alcohòliques.

Primer va ser identificat i, un cop comprovada la seva documentació, la policia li va demanar que bufés a l’alcoholímetre. Però l’home es va negar de manera reiterada a sotmetre’s a la prova de detecció etílica. D’aquesta manera, es va procedir a obrir-li diligències i va quedar detingut. Així mateix, en l’escorcoll, els agents van localitzar una navalla a l’interior del vehicle, interposant-li la denúncia pertinent.

Recordem que segons l’article 383 del Codi Penal quan un agent policial demana a una persona realitzar una prova d’alcoholèmia o de drogues no s’hi pot negar. En cas de fer-ho, incorre en un delicte de desobediència. La pena pot ser de presó i de privació del dret de conduir vehicles de motor i ciclomotor.

Detingut amb una ordre de captura

D’altra banda, uns minuts abans, cap a les dotze de la mitjanit de la mateixa matinada de diumenge, va tenir lloc una segona detenció. En aquesta ocasió, va ser la Policia Municipal de Terrassa qui va iniciar l’operatiu. Es van dirigir a un establiment situat al carrer Infant Martí de Terrassa, al barri de Ca n’Aurell. Allà, van procedir a identificar el responsable del local, com també als dos clients que hi havia en aquell moment al seu interior. Com a conseqüència, van esbrinar que un d’ells tenia una ordre de detenció pendent. Va ser així com els agents de la Policia Municipal van procedir immediatament a detenir-lo.

Nou comentari

Comparteix