MónTerrassa
Investigada una dona per estafa amb una targeta bancària a Terrassa
  • CA

Una dona va robar i usar la targeta bancària d’una altra persona al barri de Sant Pere Nord de Terrassa ahir a la tarda i ha quedat investigada per apropiació indeguda i estafa, segons apunta la Policia Municipal. La víctima del robatori va informar als agents de la policia, i aquests van enxampar la lladre gràcies a la visualització de les càmeres de seguretat d’un establiment.

Els fets van tenir lloc prop de les sis de la tarda d’ahir dilluns, dia 23 de gener, a la rambla de Francesc Macià, al barri de Sant Pere Nord. Un home va requerir un agent que patrullava per aquella zona i el va informar que li acabaven de furtar la motxilla del seu vehicle, on duia la cartera juntament amb la seva targeta bancària, i que algú havia fet ús de la seva targeta.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va apropar a la zona on havien realitzat el càrrec a la targeta, i amb la visualització de les càmeres de seguretat del lloc, van aconseguir identificar la persona que l’havia fet servir. Així doncs, a dona va quedar investigada per apropiació indeguda i estafa.

Enxampat en intentar marxar d’una botiga amb unes sabates noves posades

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar un home que aquest dissabte a la tarda que va intentar robar una sabates esportives en un establiment al Parc Vallès. El vigilant del local el va enxampar just quan aquest marxava sense pagar, amb les sabates posades. Els agents van comprovar que “el sospitós havia agafat unes sabatilles esportives, valorades en 110 euros, se les havia posat i havia intentat sortir de l’establiment”. A més a més, havia abandonat el seu calçat vell al mateix lloc. Així doncs, l’home va quedar denunciat per delicte lleu de furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa