MónTerrassa
Matadepera decreta un dia de dol per l’incendi mortal a la residència
  • CA

L’Ajuntament de Matadepera ha decretat un dia de dol per la mort d’una dona en un incendi a la residència Sagrada Família, ubicada al número 57 del passeig d’Àngel Guimerà. Així ho ha decratat l’Ajuntament a les onze d’aquest matí ha través d’un decret d’alcaldia. Les banderes dels edificis municipals també onejaran a mitja asta.

Residència Sagrada Família de Matadepera, on una dona ha mort per un incendi de matinada | Cristóbal Castro

L’incendi ha tingut lloc prop de les tres d’aquesta matinada de diumenge. El foc afectava una habitació d’una àrea de la segona planta, on els Bombers han localitzat el cos de la dona sense vida. El SEM també ha atès 14 persones. D’aquestes 14, 10 eren residents que han estat afectats per inhalació de fum -8 lleus i 2 menys greus que han estat traslladats, un al Consorci de Terrassa i l’altre a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa-. També han atès una treballadora de la residència, un policia local per inhalació de fum i un bomber per una contusió lleu.

Incendi a la residència Sagrada Família de Matadepera | Ajuntament de Matadepera
Incendi a la residència Sagrada Família de Matadepera | Ajuntament de Matadepera

Alguns usuaris han estat reubicats a altres dependències de la pròpia residència

Els usuaris d’aquest centre que han estat atesos pel SEM i donats d’alta in situ ja han estat “reubicats en altres dependències de la pròpia residència”, ha exposat Marcel·li Bosch, tinent d’alcalde de l’Àrea de Gestió del Territori de Matadepera, en declaracions a l’agència ACN.

Una residència “molt coneguda” al municipi

Segons ha exposat el regidor, la residència Sagrada Família de Matadepera és un centre privat “molt conegut” al municipi, ja que és la residència més antiga que hi ha a la població. “Es troba en una ubicació molt cèntrica i moltes famílies hi tenen avis i àvies”, ha assegurat. En aquest sentit, ha indicat que la notícia ha provocat molta sorpresa i preocupació entre els veïns i veïnes perquè es tracta d’un equipament “que té molta relació amb la comunitat” i aquest matí moltes persones s’han volgut acostar per comprovar que els seus familiars es trobaven bé.

Residència Sagrada Família de Matadepera, on una dona ha mort per un incendi de matinada | Cristóbal Castro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa