MónTerrassa
S’incendia un cotxe al barri d’Ègara de Terrassa
  • CA

Un cotxe s’ha incendiat per complet al barri d’Ègara de Terrassa, la matinada d’aquest dimarts. El vehicle es trobava estacionat a fora el carrer, i segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, el foc ha afectat a tot el turisme.

Els fets van tenir lloc prop de la una en punt de la matinada d’ahir 31 de maig, és a dir, la nit de dilluns a dimarts, al carrer de Màlaga. Una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya es va dirigir fins al lloc indicar, on va observar un turisme estacionat a la via, de la marca Volkswagen, en flames.

La dotació va realitzar les tasques necessàries per tal d’apagar el foc, que ja havia afectat a tot el vehicle. Bombers exposen que es desconeix l’origen del foc, i no consta que cap persona hagi resultat ferida per aquest incident.

No fa més d’una setmana que un altre cotxe també es va incendiar i va quedar totalment calcinat, deixant imatges espectaculars de l’incendi. Els fets van tenir lloc al carrer de l’Emperadriu Eugènia. Tot i l’actuació dels Bombers de la Generalitat, el cotxe va quedar completament cremat.

Més de 100 cotxes cremats en tres anys

Més de 100 cotxes s’han cremat a Terrassa en els últims tres anys, amb especial incidència al barri de La Maurina. Van ser 45 el 2020; 77 el 2021 i 10 fins a l’abril de 2022. Ara, també s’hi ha de sumar el turisme calcinat de la matinada passada.

Més successos

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir a la tarda al carrer de Miquel Servet, a tocar de la carretera de Montcada. Una trucada va informar que els comptadors d’un habitatge feien molta pudor a gas. Quatre dotacions de Bombers es van dirigir fins al lloc on van comprovar que tot estigués en ordre. Van comprovar que es tractava d’una petita fuita i, finalment, es va avisar la companyia perquè se’n fés càrrec.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa