MónTerrassa
S’incendia un autobús escolar a Sant Quirze
  • CA

Un autocar de transport escolar s’ha incendiat aquest matí de divendres a Sant Quirze del Vallès, al Vallès Occidental. Segons informa l’Ajuntament del municipi, el vehicle s’ha incendiat “espontàniament” sense provocar ferits. Els alumnes, menors d’edat, ja eren fora del vehicle en el moment de l’incendi.

Els fets han tingut lloc prop de les deu del matí a l’avinguda Camí del Mas. Un veí ha alertat la policia local, que ha activat immediatament el 112, actuant “amb rapidesa i diligència” desplaçant-se ràpidament al lloc dels fets. En rebre l’avís, una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya s’ha dirigit fins al lloc, així com els Mossos d’Esquadra.

Els Bombers han apagat les flames i el foc s’ha donat per extingit prop de les onze del matí. Els alumnes ja havien sortit del vehicle en el moment de l’accident. Concretament estaven al parc de les Morisques, que és a tocar.

El fum ha estat visible des de diversos punts del poble, sobretot, a la zona centre i Mas Duran, segons l’Ajuntament. L’avinguda Camí del Mas ha quedat tallada al trànsit fins que els treballs de neteja han finalitzat i s’ha retirat el vehicle sinistrat.

Nit d’incendis de contenidors a Terrassa de matinada

Més incendis van tenir lloc al Vallès Occidental aquesta setmana. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van actuar a Terrassa ahir dijous a la matinada en tres serveis per contenidors d’escombraries cremats en tres punts diferents de Terrassa. Els tres incendis es van concentrar en punts molt propers en una distància de pocs metres: dos incendis van tenir lloc a l’avinguda de Jaume I i un altre a l’avinguda de Francesc Macià. En total van cremar cinc contenidors en la seva totalitat i dos parcialment. A més, també es va veure afectat un cotxe i el rètol d’una botiga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa