MónTerrassa
VIDEO | Nit de contenidors cremats a Terrassa

Terrassa ha viscut una nit de contenidors cremats. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya ha dut a terme aquesta matinada tres serveis per incendis a contenidors d’escombraries en tres punts diferents de Terrassa, tot i que els tres s’han concentrat en punts molt propers en una distància de pocs metres: dos incendis han tingut lloc a l’avinguda de Jaume I i un altre a l’avinguda de Francesc Macià. En total han cremat cinc contenidors totalment i dos parcialment. A més, també s’ha vist afectat un cotxe i el rètol d’una botiga.

Tres incendis de contenidors a Terrassa, i un cotxe i un rètol cremats

El primer avís d’incendi ha arribat prop de les quatre en punt de la matinada, a l’avinguda Jaume I, entre el carrer Ample i el carrer de Roca i Roca, per un contenidor cremant. Els Bombers han activat una dotació que s’ha dirigit fins al lloc i han apagat el contenidor.

Poc després, han rebut el segon avís a escassos metres de distància on acabava de tenir lloc el primer incendi, a l’avinguda Jaume I, entre el carrer Autonomia i la plaça de l’Aigua. En aquest cas es tractaven de quatre contenidors que cremaven totalment (de residus, vidre, paper i cartró, i matèria orgànica), a més d’un cinquè que cremava parcialment.

A més a més, en aquest cas, les flames també han afectat un vehicle que estava estacionat al costat, que ha quedat “socarrimat”, segons informen els Bombers a Món Terrassa. També s’ha vist afectat el rètol de plàstic d’una botiga ubicada al costat dels contenidors, a més de l’aire condicionat de l’establiment, ubicat a la façana exterior. En aquest servei hi han treballat dues dotacions que han apagat les flames ràpidament.

Quan faltaven cinc minuts per dos quarts de cinc de la matinada, els Bombers han rebut un tercer i últim avís d’incendi a l’avinguda de Francesc Macià, a tocar del carrer del Consell de Cent. En aquest cas ha cremat un contenidor per reciclar paper i cartró parcialment. Una dotació ha treballar per apagar les flames.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselm Segura a març 30, 2023 | 12:06
    Anselm Segura març 30, 2023 | 12:06
    Jo no crec que aquesta noticia sigui veritat , la regidora Reche i l'alcalde Ballart han dit que aquestes coses no pasen a Terrassa . Tenim una ciutat que no pasa res de dolent i es la gent amb la seva percepció que està fent soroll per embrutar el bon nom del Govern de la ciutat . A veure si el 28 de maig la gent obre els ulls i deixa de menjar-se les milongues del "Mag Ballart"
  2. Icona del comentari de: Pepeex a març 30, 2023 | 12:56
    Pepeex març 30, 2023 | 12:56
    I l'excel·lentisim Ajuntament, continúa sense prende mesures per que els vehicles no puguin aparcar junt els contenidors i cremin també . Els hauria de pagar l'ajuntament. Són més perillosos els cotxes cremant que'l contenidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa