MónTerrassa
Incendi de vegetació a la N-150 al seu pas per Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat zona de vegetació al voral de la N-150 al seu pas per Terrassa, a primera hora del matí d’avui dijous. L’incendi ha tingut lloc exactament al quilòmetre 16, entre el complex funerari de la ciutat i l’Hospital de Terrassa. Segons han informat Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, el foc no ha estat de grans dimensions.

L’incendi ha tingut lloc prop de dos quarts de set d’aquest matí de dijous 12 de maig. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’incendi que cremada a la N-150 i ràpidament ha enviat dues dotacions fins al lloc indicat, on han comprovat que el foc estava incendiant una zona de vegetació. Els Bombers han treballat en l’extinció de les flames durant aproximadament una hora. En total s’han cremat aproximadament 120 m2 de vegetació.

Informen que es desconeix l’origen que hauria pogut ocasionar aquest incendi, i no consta que cap persona hagi resultat ferida degut a aquest incident.

Incendi darrera el cementiri

A més de l’incendi a la zona de vegetació entre el complex funerari de la ciutat i l’Hospital de Terrassa, un altre foc ha cremat aquest matí uns matolls darrere del cementiri de Terrassa. L’incendi ha tingut lloc prop d’un quart de vuit del matí, només tres quarts d’hora després que l’incendi de la N-150.

Es tracta d’un foc que ha incendiat uns matolls i ha cremat un arbre en baixa intensitat. Tot i així, els Bombers exposen que es tractava d’un foc molt petit. De fet, dues dotacions de Bombers de la Generalitat s’han activat per apagar les flames, però en arribar han observat que ja no feia falta el seu servei.

Es coneix l’origen que ha ocasionat el foc i, segons Bombers, tampoc consta que cap persona hagi resultat ferida degut a aquest incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa