MónTerrassa
Incendi en un habitatge de Les Fonts de Terrassa
  • CA

Una casa de Les Fonts de Terrassa s’ha vist afectada per un incendi, aquest dissabte 24 de setembre. El foc, que es va produir al vespre, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Segons informen a Món Terrassa, les flames van cremar un quartet al costat de la cuina, però tot l’habitatge es va veure afectat per fum i temperatura. Cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc quan prop de tres quarts de nou del vespre del dissabte, al carrer de Sant Agustí, entre la carretera de Rubí i el carrer de Roma. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís concretament a les 20:49h i van activar fins a quatre dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop van arribar, van comprovar que l’incendi era positiu i que no hi havia ningú a l’interior de la casa, tothom ja era fora al carrer. Sortia fum de la façana de l’habitatge, que es tractava d’una casa d’una planta baixa i un primer pis. Segons informen, va cremar un quartet situat al costat de la cuina amb estris varis, un congelador i un armari, i van dur a terme les tasques necessàries per apagar el foc.

La casa va quedar afectada per fum i temperatura i es va fer una inspecció d’un altell on també hi havia arribar el fum. Vint minuts més tard de l’avís, quan passaven deu minuts de les nou en punt, els Bombers van donar per controlat l’incendi. Afortunadament, no s’han de lamentar danys personals.

Alarma per un forn que cremava

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits el dimecres de la setmana passada per un avís d’un forn que cremava en un pis al carrer d’Europa, a Can Parellada de Terrassa.

L’avís es va rebre prop de les sis de la tarda (a les 17:53h) i una dotació es va dirigir fins al lloc indicat ràpidament. Van entrar a l’interior i van comprovar que hi havia una persona que no es podia moure i no podia apagar el forn. Tot i així, els Bombers informen que ja no van veure cap foc i tot va quedar en un ensurt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa