MónTerrassa
Ensurt per un forn que cremava en un pis de Can Parellada de Terrassa

Un avís d’un forn que cremava en un pis al barri de Can Parellada de Terrassa va generar alarma ahir dimecres a la tarda. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, a l’interior de l’habitatge hi havia una persona que no es podia moure i no podia apagar el forn.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les sis de la tarda (a les 17:53h) en un habitatge ubicat al carrer d’Europa. Els Bombers van rebre un avís que els informava d’un forn que estava cremant, i van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat ràpidament.

Un cop van arribar, la dotació va entrar a l’interior de l’habitatge i va comprovar que hi havia una persona que no es podia moure i no podia apagar el forn. Tot i així, els Bombers informen que ja no van veure cap foc i tot va quedar en un ensurt.

Crema parcialment un vehicle a la ronda de Ponent de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits ahir al matí per un foc, però en aquest cas es tractava d’un incendi en un vehicle. Els fets van tenir lloc quan passaven dos minuts de tres quarts de dotze del migdia, a plena llum del dia, a la ronda de Ponent, entre la carretera de Rellinars i el carrer de Linares.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís concretament a les 11:47h i van activar una dotació que es va desplaçar fins al lloc indicat ràpidament. Van comprovar que l’incendi havia cremat el motor del cotxe i una part de davant del turisme, concretament la roda davantera i la lluna. Al cap de mitja hora, prop de dos quarts d’una, van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa