MónTerrassa
S’incendia el motor i part d’un vehicle a la ronda de Ponent de Terrassa
  • CA

Un cotxe ha cremat parcialment a la ronda de Ponent de Terrassa, al barri del Poble Nou – Zona Esportiva, ahir dimecres al matí. L’incendi, que va cremar el motor del cotxe i una part de davant del vehicle, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Segons informen a Món Terrassa, cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc quan passaven dos minuts de tres quarts de dotze del migdia a la ronda de Ponent, entre la carretera de Rellinars i el carrer de Linares. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís concretament a les 11:47h i van activar una dotació que es va desplaçar fins al lloc indicat ràpidament.

Un cop allà, van comprovar que l’incendi afectava el motor del turisme, la roda davantera i la lluna. Així doncs, van dur a terme les tasques necessàries per apagar les flames. Al cap de mitja hora, prop de dos quarts d’una, van donar per finalitzat el servei.

Un altre cotxe crema a Can Parellada de Terrassa

L’últim incendi de vehicle a Terrassa va tenir lloc fa concretament quatre dies, el diumenge dia 18 de setembre a la tarda, al barri de Can Parellada de Terrassa. L’incendi va afectar de ple un turisme, a més de quatre contenidors ubicats al carrer de Suècia, a tocar del carrer de Iugoslàvia.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’incendi prop de dos quarts de sis de la tarda, a plena llum del dia, i van activar una dotació. En arribar, van comprovar que l’incendi era positiu, i que el foc ja estava cremant totalment els contenidors i el vehicle. Els Bombers de la Generalitat van dur a terme les tasques necessàries per apagar les flames, i al cap de mitja hora van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa