MónTerrassa
Un incendi crema la campana extractora d’un pis a La Cogullada de Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat la campana extractora d’una cuina d’un pis al barri de La Cogullada de Terrassa, ahir a primera hora de la tarda. L’estança ha quedat plena de fum, i els Bombers de la Generalitat de Catalunya han acabat d’apagar el foc.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda (exactament a les 14:56h) d’ahir dissabte 23 de juliol, al carrer de Lavoisier. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins a l’adreça indicada.

Quan van arribar, una persona ja havia utilitzat un extintor per apagar el doc. Tot i així, els bombers es van quedar per acabar d’extingir el foc.

Tres persones van haver de ser ateses pel Servei d’Emergències Mèdiques i dues d’elles van haver de ser evacuades a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Auxili a un home deshidratat al Llac Petit de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van auxiliar un home de 88 anys gran que havia caigut per la zona del Llac Petit de Terrassa, ahir divendres al matí. Els fets van tenir lloc ahir prop de dos quarts de tres (a les 14:32h exactament) a la zona del Llac Petit -o Pantà de Can Bogunyà-.

Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís que una persona gran havia caigut, i van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc ràpidament. Fins al lloc també s’hi van dirigir els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop allà, els Bombers van comprovar que la caiguda no havia estat greu i les afectacions eren lleus, però l’home si que patia una important deshidratació. Informen que “estava conscient i orientat”, però “molt cansat”. 

Els Bombers van carregar l’home fins al pàrquing on s’estava esperant l’ambulància del SEM, que va atendre l’home i el va traslladar fins a l’Hospital de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa