MónTerrassa
Incendi a l’abocador de Coll Cardús a Vacarisses

Un incendi crema a l’abocador de Coll Cardús, en el terme municipal de Vacarisses, al Vallès Occidental. Set dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen per apagar el foc, que segons informen a Món Terrassa, està controlat i no hi ha risc de propagació. La superfície afectada és de 150 m2 de brossa i deixalles.

L’alerta s’ha donat prop d’un quart de vuit d’aquesta tard de dissabte, dia 11 de març. En rebre l’avís, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya s’han dirigit fins a l’abocador i han iniciat les tasques per apagar les flames. Una hora més tard de rebre l’alerta, els Bombers informen que l’incendi encara està actiu però està “controlat” i no hi ha risc de propagació.

Set dotacions treballen en aquests moments per acabar d’apagar el foc i refredar la zona.

Incendi a l’abocador de Coll Cardús a Vacarisses | Cedida

Incendi de vehicle de matinada a Sant Pere Nord de Terrassa

Un incendi de vehicle ha tingut lloc també avui al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. L’incendi ha tingut lloc prop d’un quart de sis de la matinada al carrer de l’Historiador Cardús, a tocar amb el carrer de Tarragona, segons informen Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, i ha cremat per complet la part davantera d’un vehicle estacionat i s’ha estès al vehicle que estava aparcat al davant, cremant la part de darrera d’aquest. Veïnat de la zona ha pogut captar el moment de l’incendi en diversos vídeos i imatges.

L’incendi ha mobilitzat diversos vehicles de la Policia Municipal de Terrassa i una dotació Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han dut a terme les tasques necessàries per apagar el foc. Les flames cremaven amb força i en sortia una gran quantitat de fum, que també ha afectat la paret que estava a tocar del vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa