MónTerrassa
FOTOS I VIDEOS | Crema un vehicle de matinada a Sant Pere Nord de Terrassa

Un cotxe ha cremat aquesta matinada de dissabte al barri de Sant Pere Nord de Terrassa, segons informen Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. L’incendi ha cremat per complet la part davantera d’un vehicle estacionat i s’ha estès al vehicle que estava aparcat al davant, cremant la part de darrera d’aquest. Veïnat de la zona ha pogut captar el moment de l’incendi en diversos vídeos i imatges.

Incendi de vehicle de matinada al barri de Sant Pere Nord de Terrassa | Cedit
Incendi de vehicle de matinada al barri de Sant Pere Nord de Terrassa | Cedit

Els fets han tingut lloc quan passaven alguns minuts d’un quart de sis d’aquesta matinada d’aquest dissabte, dia 11 de març, al carrer de l’Historiador Cardús, a tocar amb el carrer de Tarragona. En rebre l’avís d’incendi, diversos vehicles de la Policia Municipal de Terrassa i una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Segons s’observa en les imatges i vídeos captats pels veïns i veïnes, vehicles de la Policia Municipal ja estaven a lloc a l’arribada dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques necessàries per apagar el foc. Les flames cremaven amb força i en sortia una gran quantitat de fum que es desprenia en l’aire. Les flames també han afectat la paret que estava a tocar del vehicle.

Incendi de vehicle de matinada a Sant Pere Nord de Terrassa | Cedida

El cotxe ha quedat completament afectat per la part davantera, mentre que el vehicle estacionat a davant ha quedat completament afectat per la part de darrera.

Incendi de vehicle de matinada a Sant Pere Nord de Terrassa | Cedida
Incendi de vehicle de matinada a Sant Pere Nord de Terrassa | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa