MónTerrassa
Petit foc de matolls al pati d’una escola de Terrassa

Un incendi al pati d’una escola al barri del Vilardell de Terrassa va cremar matolls i restes de poda ahir dissabte al matí. El foc va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, es tractava d’un incendi de petites dimensions que va afectar molt poca superfície.

El foc va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per la una del migdia d’ahir dissabte, dia 11 de març, al pati d’una escola situada al carrer de la Rioja, a tocar amb el carrer de Baracaldo, al barri de Vilardell. En rebre l’avís de foc, una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya es va dirigir fins al lloc ràpidament.

En arribar, van comprovar que, efectivament, cremaven uns matolls i unes restes de poda, segons informen els Bombers. Tot i així, el foc era de petites dimensions i no hi havia risc de propagació. Es va poder apagar ràpidament. Van dur a terme les tasques per extingir les flames, comprovant que no hi havia cap risc, i al cap de vint minuts van donar per finalitzat el servei.

Foc a l’abocador de Coll Cardús a Vacarisses

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar per un incendi ahir al vespre a l’abocador de Coll Cardús, en el terme municipal de Vacarisses, al Vallès Occidental. L’alerta es va donar prop d’un quart de vuit d’ahir dissabte, dia 11 de març. En rebre l’avís, set dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya es van dirigir fins a l’abocador i van iniciar les tasques per apagar les flames. Segons van informar a Món Terrassa, el foc es va poder controlar ràpidament, evitant així el risc de propagació de les flames cap a altres espais de la deixalleria. La superfície afectada va ser de 150 m2 de brossa i deixalles, aproximadament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa