MónTerrassa
Foc i fum en un bloc de pisos al barri de Sant Llorenç de Terrassa
  • CA

Un incendi va tenir lloc en un bloc de pisos del barri de Sant Llorenç de Terrassa ahir a la tarda. El foc va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, sortia molt fum d’una reixa de ventilació de la façana. Tot i l’ensurt, cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc prop de les tres de la tarda d’ahir dijous 3 de novembre al carrer de La Mola, entre el carrer del Coll de Boix i el carrer del Morral del Llop. En rebre l’avís de foc, concretament a les 14:51h, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc ràpidament. Apunten que també es van dirigir fins al lloc Mossos d’Esquadra, Policia Municipal i Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop van arribar, Bombers van comprovar que l’incendi era positiu i van dur a terme les tasques per apagar les flames, a més de les tasques de ventilació, ja que hi havia molt fum. Prop de les 15:03h, un quart d’hora més tard de l’avís, la situació ja estava controlada, pel que va ser un servei de poca duració.

Un altre incendi va cremar fulles al barri de Sant Llorenç

Fa una setmana va tenir lloc un altre incendi en la mateixa ubicació, al carrer de La Mola, entre el carrer del Coll de Boix i el carrer del Morral del Llop. En aquell cas, però, es va tractar d’un incendi a la via pública que va afectar fulles seques i matolls d’una jardinera.

Una dotació de Bombers va comprovar que el foc era positiu i que estava cremant matolls d’una jardinera decorativa al carrer. Així doncs, van dur a terme les tasques per apagar les flames. Segons apunten, l’actuació va ser ràpida i al cap de cinc minuts van donar per finalitzat el servei. Finalment, el foc va afectar 10m2 de fulles i matolls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa