MónTerrassa
Dos ferits en un incendi d’una assecadora a Terrassa

Dues persones han resultat ferides en un incendi d’una assecadora en un habitatge situat a la carretera de Matadepera de Terrassa aquesta matinada de dilluns. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, va deixar dues persones intoxicades per inhalació de fum i amb cremades de primer grau a les mans.

Els fets han tingut lloc prop de tres quarts d’una d’aquesta matinada de dilluns, dia 20 de març. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís d’incendi i han activat tres dotacions que s’han dirigit ràpidament fins a l’habitatge de la carretera de Matadepera.

En arribar, han comprovat que dues persones ja havien apagat el foc a l’assecadora amb un extintor i van observar que les dues persones, dos homes de 27 i 58 anys, havien resultat ferides amb cremades de primer grau a les mans i havien inhalat fum. Així doncs, els van traslladar a un centre hospitalari.

Per acabar el servei, els Bombers van dur a terme tasques de revisió a l’habitatge per ventilar i per tal de comprovar que no hi hagués més afectacions més enllà de l’electrodomèstic.

Rescat d’un home en patir un infart al Llac Petit de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van actuar aquest passat dissabte, dia 18 de març, per un home que havia patit un infart prop del Llac Petit de Terrassa. Els fets van tenir lloc prop de tres quarts d’una del migdia. Bombers es van activar ràpidament amb el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i van assistir fins al lloc indicat per rescatar l’home.

Un cop allà, van carregar l’home en una llitera i el van extreure del lloc a través d’un gruatge fins dur-lo a la ubicació on estaven esperant els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons apunten, l’home estava “en estat greu” i, finalment, va haver de ser traslladat a un centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa