MónTerrassa
Cremen quatre vehicles a Torre-sana de Terrassa

Quatre vehicles estacionats van cremar ahir a la nit al barri de Torre-sana de Terrassa. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons apunten a les xarxes socials, un cotxe va cremar completament mentre que els tres restants van cremar parcialment.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les nou en punt de la nit a la confluència del carrer de Campostel·la amb el carrer de Pamplona, a tocar del Poliesportiu Vilardell – Torressana. En rebre l’avís, els Bombers van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc.

Un cop al lloc, van treballar per apagar les flames que afectaven els quatre vehicles. Segons apunten, el foc es va propagar cap als altres vehicles pel vessament del combustible. Un cotxe va cremar “del tot” i els altres parcialment.

Tres morts en un incendi en un edifici de Rubí

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat aquest matí en un altre incendi que ha deixat tres víctimes mortals en un edifici de tres plantes a Rubí. L’avís s’ha donat prop de les set del matí d’avui dimecres, 22 de març. En rebre l’avís, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han dirigit fins al lloc i han treballat per apagar el foc. Durant l’extinció, els veïns del bloc afectat han estat confinats. De moment es desconeix la identitat de les víctimes mortals, que vivien a la primera planta.

També s’hi han desplaçat fins al lloc Mossos d’Esquadra i sis unitats del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que han avaluat l’estat de la resta de veïns, ja que algunes persones han presentat afectacions lleus per fum. Concretament, han atès 23 persones i cap d’elles ha requerit trasllat a cap centre sanitari. L’equip de psicòlegs del SEM ha atès les persones afectade i familiars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa