MónTerrassa
Cremen dos embornals en diferents punts de Terrassa
  • CA

Dos embornals han cremat en dos punts diferents de Terrassa. El primer va tenir lloc ahir a la tarda a la zona de Vallparadís, i el segon ha tingut lloc aquesta matinada a l’estació de tren de Rodalies Renfe de Terrassa Est. Els dos focs van mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han informat a Món Terrassa que ambdós incidents van ser de caràcter lleu.

El primer va succeir a tres quarts de cinc de la tarda d’ahir dimarts 30 d’agost al carrer de Salmerón, entre el carrer de Puis XI i el carrer de la Cartoixa de Vallparadís. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís que cremava un clavegueram i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc. Tot i així, en arribar ja estava apagat. El que cremava era brossa de l’embornal.

El segon ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les sis en punt d’aquest matí (concretament a les 5:52h) a l’estació de tren de Rodalies Renfe de Terrassa Est. Una dotació dels Bombers de la Generalitat s’ha desplaçat ràpidament fins al lloc i ha comprovat que cremava fullaraca acumulada en un embornal al costat de la via. Els Bombers van dur a terme les tasques necessàries per apagar el petit foc i van donar per acabat el servei.

Petit incendi en un edifici en construcció

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir per un petit incendi en un edifici en construcció al barri de La Maurina de Terrassa.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de set de la tarda (a les 18:30h) al carrer de Calderon de la Barca, entre el carrer de Mallorca i la ronda de Ponent. L’edifici on va tenir lloc el foc es troba en fase d’estructura, i per tant, no hi havia ningú a l’interior. Els Bombers van comprovar que el foc s’havia originar per uns papers que cremaven i que no era greu. Van dur a terme les tasques per apagar les flames i vint minuts més tard van donar per acabat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa