MónTerrassa
Petit foc en un edifici en construcció a La Maurina de Terrassa
  • CA

Un petit incendi en un edifici abandonat en construcció al barri de La Maurina de Terrassa va generar alarmar ahir dimarts a la tarda. El foc va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, es va originar per uns papers i va ser caràcter lleu.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de set de la tarda (a les 18:30h) d’ahir dimarts 30 d’agost al carrer de Calderon de la Barca, entre el carrer de Mallorca i la ronda de Ponent, al barri de La Maurina. L’edifici on va tenir lloc el foc es troba en fase d’estructura, i per tant, no hi havia ningú a l’interior.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís de foc i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc. Un cop allà, van comprovar que el foc s’havia originar per uns papers que cremaven i que no era greu. Els Bombers van dur a terme les tasques per apagar les flames. Vint minuts més tard van donar per acabat el servei.

Un ferit en esfondrar-se el forjat de la terrassa d’un pis

Un home ha resultat ferit en un accident laboral després d’esfondrar-se la terrassa d’un habitatge del barri de Ca n’Aurell de Terrassa, ahir dimarts al matí.

Els fets van tenir lloc ahir a dos quarts de dotze del matí (a les 11:30h) al carrer de Castellbisbal, prop del carrer de Murillo. El treballador estava fent la reparació del forjat just en el moment que el forjat s’ha enfonsat i ha caigut. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i ràpidament van activar tres dotacions que es van dirigir fins a l’habitatge.

En arribar, van comprovar que l’home havia resultat ferit lleu i es va avisar als propietaris de la casa. El SEM van atendre el treballador i posteriorment va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa