MónTerrassa
Cremen tres contenidors en punts diferents de Terrassa aquesta nit
  • CA

Nit de contenidors cremats a Terrassa. Dos incendis han cremat un total de tres contenidors en punts diferents de la ciutat, un a Ca n’Aurell i dos a Can Tusell, que han quedat completament calcinats. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya informen a Món Terrassa que els incendis han estat lleus i que no consta que cap persona hagi resultat ferida.

El primer incendi ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts de les tres de la matinada (2:57h) al carrer de Nicolau Talló. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’incendi i una dotació s’ha dirigit fins al lloc indicat per apagar el foc abans que es propagués cap a un altre contenidor o afectés algun vehicle estacionat a la vora.

El segon incendi ha estat tres hores més tard, a primera hora del matí. Quan passaven pocs minuts de les sis en punt, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de foc en dos contenidors al carrer de Doctor Calcina a la cantonada amb el carrer de Consell de Cent. Una dotació ha apagat el foc dels dos contenidors, que han quedat calcinats.

Cremen uns matolls a l’avinguda de Lacetània

Un altre incendi va tenir lloc ahir a la tarda al nord de la ciutat, però en aquest cas, es tracta d’un incendi de matolls, de caràcter lleu. Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per tres quarts de vuit del vespre a l’avinguda de Lacetània, a tocar de l’autovia B-40. Una trucada va informar als Bombers de la Generalitat de Catalunya que una zona de matolls estava en flames. Quan els Bombers van arribar a lloc, els veïns ja havien apagat el foc.

Risc extrem d’incendis

Actualment, Terrassa es troba en un període de risc extrem d’incendis. La sequera acumulada i les altes temperatures auguren un estiu molt càlid i sec a la ciutat. El cap d’Àrea Bàsica Vallès Occidental Cos d’Agents Rurals, David Gámiz, demana a la ciutadania “el màxim de prudència, ja que encara no hem entrar a l’estiu i fa molt dies que ja estem en situació de màxim risc d’incendi“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sskorpio a juny 17, 2022 | 11:39
    Sskorpio juny 17, 2022 | 11:39
    Esta noticia no es correcta, los contenedores quemados están en el barrio de Sant Pere Nord, no en Can Tusell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa